Au trecut deja 4 ani de când am preluat funcția de deputat. În tot acest timp, am inițiat o serie de legi bune pentru români, iar ca ministru pentru dialog social am contribuit la transparentizarea instituțiilor. Și, da, votul meu în Parlament, în noiembrie 2019, a fost decisiv pentru dărâmarea celui mai rușinos prim-ministru pe care l-a avut România. Pe scurt, acesta sunt eu. Construiesc pentru educație de calitate și cred că profesioniștii fac diferența în viața politică.

 

Mă aflu astăzi în fața unei noi provocări: candidez pentru un mandat de senator la Buzău. Și am nevoie de sprijinul tău, de ideile tale, chiar de tine ca să punem împreună umărul la unul dintre cele mai ambițioase proiecte pentru dezvoltarea județului.
Vreau ca Buzăul să devină un centru universitar, să înființăm o extensie a Politehnicii București, cea mai bună universitate tehnică din România. De ce? Pentru că educația de calitate va ține tinerii acasă. Câți părinți își văd copiii plecând în fiecare an? Câți suferă, câți plâng, câți și-ar dori ca și copiii lor să învețe bine aici și să-și găsească locuri bine plătite?

 

Haideți ca în această campanie să dăm o lecție de mobilizare, onestitate și curaj intelectual PNL și PSD. De câte ori v-au dezamăgiți aceste partide în ultimii 30 de ani? Nu trebuie să uitați acest lucru! Aduceți-vă aminte și veți găsi singuri răspunsurile!

 

În carierea mea politică, un lucru l-am învățat foarte bine: să fiu un om de echipă, să adun oameni buni, de calitate, profesioniști și să lucrez la proiecte mari. Înființarea unei extensii a Universității Politehnica din București este un proiect cu adevărat mare, important pentru Buzău, important pentru România. Ca acest proiect să devină realitate am nevoie de fiecare dintre voi. Și cel mai mic ajutor contează. Vino alături de mine ca să demonstrăm că nimic nu e imposibil, că implicarea noastră poate învinge aroganța PSD și PNL!

 

Dacă vrei să te implici în campanie îmi poți lăsa datele tale și vom găsi împreună locul care ți se potrivește cel mai bine! https://forms.gle/guHMD9Zd81Fvh7ex8

 

Să avem succes!